Klik billedet
Officiel B.93 Twitter profil Udskriv Email
Untitled document

20. juli 2017
Mød twitter.com/bold1893
B.93 har lanceret en ny officiel Twitter profil, der samler nyheder fra såvel Tennisafdelingen, Fodboldafdelignen og B.93 Kontraktfodbold ApS.


Boldklubben af 1893 har fået ny officiel Twitter profil. Siden findes på twitter.com/bold1893

Twitter profilen samler automatisk alle opslag fra den officielle facebook-side facebook.com/b1893

twitter

Både Facebook siden og Twitter profilen er tværgående på tværs af de tre afdelinger i klubben.

B.93 har også officielle Instagram profiler. Her har vi aktuelt en officielt Instagram side for Divisionsholdet på instagram.com/b93fodbold, mens Tennisafdelingen boltrer sig med gode fotos mv. på instagram/b93tennis. Tennisafdelingen har ligeledes også deres egen Facebook-side på facebook.com/b93tennis.

Du kan også finde Copenhagen Football Camp på Instagram og på Facebook ligesom B.93 Fanklubs dynamiske Facebook side på facebook.com/b93fan giver dig en helt særlig dækning af og nye vinkler om Divisionsholdet.

Herudover findes der et hav af hold- og afdelingsspecifikke facebook-sider, Instagram sider mv. Men de ovenstående er (foreløbig) de officielle sociale medier, hvor du kan findes os.

Følg B.93 på Twitter og de sociale medier, som du foretrækker. Så er du altid først med nyhederne om din favoritklub.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe med at opdatere information og dele billeder, B.93 TV indslag mv. på klubbens sociale medier, så er du velkommen til at Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .


Yderligere oplysninger om B.93 på de sociale medier

KlausBJohansen_Juli2017_200x248pxKlaus B. Johansen
Webmaster
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 

Skrevet af Klaus B. Johansen   
Antal hits: 208
Senest opdateret: 18 juli 2017